About VE-KA İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Website
Website
Employees
Employees
1-10 employees View all
Industry
Industry
Construction
Location
Location
Bahçelievler Mah.Orhan Faik Gökyay Cad.No:28/B,İzmir,Karşıyaka,TR
Description
Information
HAKKIMIZDA: Uzun yılların bilgi, birikim ve tecrübesiyle inşaat alanında büyük başarılara imza atabilmek amacıyla 2005 yılında kurmuş olduğumuz VE-KA İnşaat Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. yurt içi ve yurt dışında birçok prestijli projenin yapımında görev alarak öngördüğü perspektifle yoluna devam etmektedir. Firmamız inşaat faaliyetlerine odaklanmış; merkezi Türkiye İzmir olup, Irak Bölgesinde çalışmalarını hızlı ve yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Geçmişten günümüze ve geleceğe hayatı şekillendiren projeler sunarak, bu projelerde sadece barınacak bir mekânın çok ötesinde yaşam alanlarına ruh katan, hayal edebileceğiniz bütün güzellikleri en ince ayrıntısına kadar düşünen, insan merkezli en rahat, en güzel, en modern, en estetik mekanlar için araştırma çalışmaları yapan ve bu çalışmalarla birlikte hayatın şekillendiği yepyeni binalar ortaya çıkartıyoruz. Mimari ve mühendislik tecrübelerimizi tasarım, uygulama ve kurumsal yönetimde bir araya getirerek, uzman ekipler ve ileri teknoloji ile destekledik. Bu girişimci ruhumuz, gücünü mimarlık ve mühendislik disiplinlerini aynı çatı altında birleştirmesinden alıyor. Günümüzde her gün değişen teknolojiye ayak uydurarak kendini sürekli yenileyen kalite ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen şirketimiz, hitap etmiş olduğu müşteri kitlesinin kalitesiyle ve güvenilirliği ile her zaman yanında bulunmuştur. Saygılarımızla, VE-KA İnşaat

VE-KA İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alternatives

Frequently Asked Questions about VE-KA İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

What is VE-KA İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi email format?

The widely used VE-KA İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is VE-KA İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi customer service number?

To contact VE-KA İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more