Team Rynkeby Østjylland - velgørenhedscykelhold som samler ind til børn med kritisk sygdom logo

Team Rynkeby Østjylland - velgørenhedscykelhold som samler ind til børn med kritisk sygdom

Get verified emails for Team Rynkeby Østjylland - velgørenhedscykelhold som samler ind til børn med kritisk sygdom employees

About Team Rynkeby Østjylland - velgørenhedscykelhold som samler ind til børn med kritisk sygdom

Website
Website
Employees
Employees
1,001-5,000 employees View all
Industry
Industry
Fund-Raising
Description
Information
Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.Team Rynkeby blev stiftet i 2002, da 11 motionscykelryttere med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen på Tour de France.Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre virksomheder bakkede også op. Faktisk var deltagerne på historiens allerførste Team Rynkeby-hold så gode til at skaffe sponsorater, at der var 38.000 DKK i overskud, da holdet returnerede til Danmark en god uge senere.Pengene donerede Team Rynkeby til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital, og en tradition var født.I dag består Team Rynkeby af 1.900 motionscykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 48 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island, hvoraf Team Rynkeby Østjylland udgør et af holdene.Deltagerne er udvalgt blandt tusindvis af ansøgere, som har udfyldt ansøgningsskemaet på Team Rynkebys website.Pengene går ubeskåret til børn med kritisk sygdom!I gennem det meste af et år skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km til Paris – de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kritiske sygdomme.Rynkeby Foods A/S og God Morgon dækker alle projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at de penge, som Team Rynkeby indsamler i hvert land, doneres ubeskåret til lokale organisationer, som hjælper børn med kritiske sygdomme. I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer; Børnecancerfonden og Børnelungefonden.Dette er en LinkedIn-side tilhørende Team Rynkeby Østjylland. Alle synspunkter står for det lokale holds egen regning og afspejler ikke nødvendigvis Team Rynkeby Fondens officielle holdning. For officielle holdninger om Team Rynkeby henviser vi til projektets internationale Facebook-side: www.facebook.com/teamrynkeby.

Team Rynkeby Østjylland - velgørenhedscykelhold som samler ind til børn med kritisk sygdom Alternatives

Frequently Asked Questions about Team Rynkeby Østjylland - velgørenhedscykelhold som samler ind til børn med kritisk sygdom

What is Team Rynkeby Østjylland - velgørenhedscykelhold som samler ind til børn med kritisk sygdom email format?

The widely used Team Rynkeby Østjylland - velgørenhedscykelhold som samler ind til børn med kritisk sygdom email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is Team Rynkeby Østjylland - velgørenhedscykelhold som samler ind til børn med kritisk sygdom customer service number?

To contact Team Rynkeby Østjylland - velgørenhedscykelhold som samler ind til børn med kritisk sygdom customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more