About Samfunds- og Erhvervsanalyser - Teknologisk Institut

Website
Website
Employees
Employees
1-10 employees View all
Industry
Industry
public policy
Description
Information
Velkommen :-)Når du følger denne side, får du viden om vores samfunds- og erhvervsanalyser, og vi giver dig løbende indblik i, hvad vi arbejder med, hvordan vi arbejder, og hvorfor vi arbejder med det. Du vil især få viden inden for temaerne: - Uddannelse og kompetencer - Innovation og samfund- ErhvervVi bidrager med de gode eksempler, der peger ud over det sædvanlige, vi finder overraskende fakta, der bryder med myter og forudindtagede holdninger, vi undersøger tingenes tilstand til bunds, og vi belyser samfunds- og erhvervsrelevante temaer samt skaber dokumentation og perspektivering. Vi krydrer data, indsigter og analyser med anbefalinger og rådgivning, der giver et bedre grundlag at træffe kvalificerede beslutninger ud fra. Derfor er analyser et af de vigtigste værktøjer, når ledere og politiske beslutningstagere lægger den strategiske retning inden for erhvervs- og samfundsudvikling. Følg os, hvis du blandt andet er nysgerrig på: - Hvordan efterspørgsel på fremtidens kompetencer former sig- Hvordan uddannelser, arbejdsliv og samfund hænger sammen- Hvordan danske virksomheder arbejder med nyeste teknologier som 3D-print og kunstig intelligens- Hvordan cirkulær økonomi har betydning for dansk byggeri- Hvordan de 17 verdensmål har betydning for både samfund og erhverv- Hvordan social innovation skaber rammen for det gode liv- Hvordan internationale udviklingstendenser påvirker danske uddannelses- og arbejdsmarkedsforhold.Vi arbejder for at understøtte beslutninger ved at levere professionel og uvildig viden, anbefalinger og rådgivning, der har sit ophav i fakta og data. Vi er et erfarent og engageret analyseteam med et internationalt udsyn og en omfattende metodisk værktøjskasse. Den stiller vi til rådighed for vores kunder, som bl.a. tæller EUs institutioner, kommuner, regioner, ministerier, organisationer og private virksomheder.Vil du vide mere? Så er vi kun et opkald eller en mail væk. Find os her: www.teknologisk.dk/22704.

Samfunds- og Erhvervsanalyser - Teknologisk Institut Alternatives

Frequently Asked Questions about Samfunds- og Erhvervsanalyser - Teknologisk Institut

What is Samfunds- og Erhvervsanalyser - Teknologisk Institut email format?

The widely used Samfunds- og Erhvervsanalyser - Teknologisk Institut email format is {first}.{last} (e.g. john.smith@) with 48.95% adoption across the company.


What is Samfunds- og Erhvervsanalyser - Teknologisk Institut customer service number?

To contact Samfunds- og Erhvervsanalyser - Teknologisk Institut customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more