About OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus

Website
Website
Employees
Employees
1,001-5,000 employees View all
Industry
Industry
hospital & health care
Location
Location
Odense C, South Denmark, Denmark
Description
Information
OUH består af to enheder – Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus – og er et af fire universitetshospitaler i det danske sygehusvæsen. Vores mission er at give patienter og pårørende den bedst mulige behandling og pleje. Årligt er cirka 95.000 patienter indlagt på OUH mens 1.100.000 patienter modtages ambulant. Universitetshospitalet har behandling indenfor alle lægelige specialer, og vi ser en intensiv forskningsindsats indenfor alle behandlingsområder som en naturlig del af aktiviteten på et universitetshospital – ikke mindst i de højt specialiserede funktioner. Vi prioriterer forskning og uddannelse i et tæt samarbejde med Syddansk Universitet og en række andre uddannelsesinstitutioner. Hospitalet har 1600 uddannelsespladser, og vi tager imod 4000 nye studerende og elever hvert eneste år. OUH har cirka 9.500 ansatte – heraf 1.400 læger og 3.100 sygeplejesker. Ordentlighed i det vi gør og siger, vækst i faglighed samt rum til fornyelse og begejstring er de værdier, vi har valgt som grundlag for arbejdet. Vi efterlever værdierne, når de afspejler sig i de relationer, vi hver især dagligt indgår i med hinanden, i forhold til patienter og pårørende og i forhold til samarbejdspartnere. I Odenses sydøstlige bydel tæt på universitetet opfører Region Syddanmark fremtidens OUH. Det første spadestik bliver taget i 2015, og i 2021 tager vi det nye hospital i brug. Det nye byggeri bliver indrettet, så rammerne bliver optimale for nye behandlingsformer, tværfagligt samarbejde og fremtidens teknologi.

OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus Alternatives

Industry
medical practice
Industry
Hospital & Health Care
Industry
Hospital & Health Care
Industry
hospital & health care
Industry
Hospital & Health Care
Industry
Hospital & Health Care

Frequently Asked Questions about OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus

What is OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus email format?

The widely used OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 62.32% adoption across the company.


What is OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus customer service number?

To contact OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus?

Niels Norgaard Pedersen is the CEO of OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus. To contact Niels Norgaard Pedersen email at [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more