About OMNIASIG Vienna Insurance Group

Website
Website
Employees
Employees
501-1,000 employees View all
Industry
Industry
insurance
Location
Location
Aleea Alexandru 51,București,Romania,RO
Description
Information
OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă pe piaţa asigurărilor din România încă din 1995. Cota de piaţă, portofoliul de clienţi şi produse, garanţia serviciilor de despăgubire confirma poziţia de top pe care compania noastră o ocupă astăzi în România. • Suntem pasionaţi de meseria noastră şi vrem să obţinem excelenţa în domeniul asigurărilor, pentru oameni; • Investim împreună în viitor şi clădim un brand puternic a cărui fundaţie este creată de specialiştii noştri în produse de asigurare; • Clientul este centrul preocupărilor noastre. Traducem caracteristicile tehnice ale produselor de asigurare în beneficii pentru clienţi. Ne asigurăm că cele mai importante lucruri din viaţa lor, sănătatea, familia, proprietăţile şi afacerile lor beneficiază de cea mai bună şi mai completă acoperire prin asigurare care exista. Ne îmbunătăţim permanent serviciile şi produsele astfel încât clientul să nu facă compromisuri. Suntem pregătiţi să oferim soluţii complete pentru că ştim cât de important este să beneficiezi de tot ce e mai bun atunci când ai nevoie de servicii de asigurare.

Frequently Asked Questions about OMNIASIG Vienna Insurance Group

What is OMNIASIG Vienna Insurance Group email format?

The widely used OMNIASIG Vienna Insurance Group email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 68.75% adoption across the company.


What is OMNIASIG Vienna Insurance Group customer service number?

To contact OMNIASIG Vienna Insurance Group customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of OMNIASIG Vienna Insurance Group?

Mihai Tecau is the CEO of OMNIASIG Vienna Insurance Group. To contact Mihai Tecau email at [email protected] or [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more