About Allianz-Tiriac Asigurari

Website
Website
Employees
Employees
501-1,000 employees View all
Industry
Industry
insurance
Location
Location
Caderea Bastiliei 80-84, sector 1,Bucuresti,RO
Description
Information
Ca parte a Grupului Allianz, ce deserveste 86 de milioane de clienti in peste 70 de tari, Allianz-Tiriac este in piata locala din Romania de 24 de ani, respectandu-si de fiecare data angajamentele fata de clienti. Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile esentiale ale companiei.Clientii Allianz-Tiriac - persoane fizice si companii - au la dispozitie o gama diversificata de produse si servicii de asigurare. Astazi, portofoliul de asigurari al Allianz-Tiriac are o structura completa, incluzand toate tipurile de produse de protectie si planificare financiara din gama asigurarilor generale, asigurarilor de viata si sanatate. Din dorinta de a oferi experiente de calitate fiecarui client cu care interactionam, suntem preocupati in permanenta de pregatirea celor mai buni specialisti, de evaluarea standardelor de selectie a partenerilor furnizori de servicii si de imbunatatirea produselor oferite si a calitatii interactiunii cu clientii, In functie de preferinte, clientii pot accesa produsele si serviciile Allianz-Tiriac atat prin internet cat si prin reteaua nationala de parteneri de distributie. Grija si respectul fata de client si comunitate reprezinta piloni importanti in istoria Allianz-Tiriac. Investitiile consistente in programe de responsabilitate sociala sunt directionate catre sustinerea copiilor defavorizati, a performantei in sport si a valorilor culturale romanesti.

Frequently Asked Questions about Allianz-Tiriac Asigurari

What is Allianz-Tiriac Asigurari email format?

The widely used Allianz-Tiriac Asigurari email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 61.11% adoption across the company.


What is Allianz-Tiriac Asigurari customer service number?

To contact Allianz-Tiriac Asigurari customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of Allianz-Tiriac Asigurari?

Aurel Badea is the CEO of Allianz-Tiriac Asigurari. To contact Aurel Badea email at [email protected] or [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more