About Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş.

Website
Website
Employees
Employees
51-200 employees View all
Industry
Industry
utilities
Location
Location
Calle Laguna del Marquesado Nª 19, Nave 16 Edificio Adriana 1ª Planta, Polígono Industrial La Resina (Villaverde),Madrid,Community of Madrid,ES
Description
Information
Şirketimiz, Kayseri ve çevresindeki yerleşim birimlerinin elektrik enerjisi üretimi, iletimi, dağıtımı ve ticareti hizmetlerini yapmak üzere 18 Ağustos 1926 tarih ve 4022 sayılı Bakanlar Kurulu Kararnamesine istinaden 11.10 1926 tarihinde imzalanan İmtiyaz Sözleşmesi ile Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi olarak Cumhuriyetin ilânından hemen sonra 10 Haziran 1326 (Miladi 1910) tarihli “Menâfi-i Umumiye Müteallik İmtiyazat Hakkında Kanun” a istinaden kurulmuştur. Ülkemizde Üretim ve dağıtım Şirketlerinin öncülerinden olan Şirketimiz o tarihten bu yana halen faaliyetini sürdüren tek şirkettir.Enerjinin TeminiGörev bölgemiz içerisinde tüketilen enerji, mülkiyeti ve işletmesi TEİAŞ’a (Türkiye Elektrik İletim A.Ş. ) ait ve ulusal elektrik sistemine bağlı olan 154/ 31.5 kV’luk Kayseri 1 TM, Kayseri 2 TM, Kayseri 3 TM, Çinkur TM, Taksan TM, Sendiremeke TM, Kalaba TM, Pınarbaşı TM, Kapasitör TM, Yeşilhisar TM, Sızır 2 TM, Talas TM, Erkilet TM ile mülkiyeti TEİAŞ’ a , işletmesi Şirketimize ait olan Bünyan ve Sızır Hidroelektrik santrallerinden temin edilmektedir.Ayrıca Adana TEDAŞ, Niğde TEDAŞ, Nevşehir TEDAŞ, Yozgat TEDAŞ ve Sivas TEDAŞ ile il sınırı yakınlarındaki yerleşim birimleri için karşılıklı enerji alış verişi yapılmaktadır.İlimizde Enerji Üretim Çalışmalarımız Ve Bu Konuda İştirakimizŞirketimiz tarafından işletilen ve mülkiyeti TEAŞ’a ait olan Sızır Hidroelektrik Santralından yılda ortalama 28.197.664 kWh, Bünyan Hidroelektrik santralından ise yılda ortalama 2.910.678 kWh enerji üretilerek ulusal elektrik sistemine verilmektedir.Şirketimizin de % 3,75 payla ortağı bulunduğu Kayseri Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yıllık 450 Milyon kWh kapasiteli 2×50 MW kurulu gücündeki Yamula barajında yılda yaklaşık 422 GWh elektrik üretimi yapılmaktadır.

Frequently Asked Questions about Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş.

What is Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. email format?

The widely used Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 75% adoption across the company.


What is Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. customer service number?

To contact Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more