About D&B The Facility Group

Website
Website
Employees
Employees
201-500 employees View all
Industry
Industry
facilities services
Location
Location
Gondel 1,Amstelveen,Noord-Holland,NL
Description
Information
D&B is kwalitatief marktleider op het gebied van Facility Services en wordt geïnspireerd door de top van de 5 sterren hotelindustrie. Wij doen ons best onze klanten dagelijks in hun verwachtingen te overtreffen. De klant van D&B is ambitieus en is gewend aan facility services op 5 sterren niveau. Samen met onze klanten creëren wij een inspirerende omgeving waar mensen graag willen verblijven en waar beleving in en rond het kantoor alle aandacht krijgt. Dit noemen wij 5 Star Experience. Wij verzorgen alle grote facilitaire dienstenpakketten, waaronder beveiliging- en receptiediensten, catering, schoonmaak, post- en reprodiensten en huismeesters. Daarnaast - en steeds vaker in combinatie met bovenstaande diensten - zijn wij actief op het gebied van facilitair management en de inkoop van facilitaire diensten. Om tot een verfijnde serviceverlening te komen, zijn regievoering, het maken van beleid, het toevoegen van kennis en kunde, het leveren van een visie en een gezonde dosis ondernemerszin vanuit D&B van groot belang voor uw organisatie. Bij onze dienstverlening hebben wij serviceverlening en beleving hoog in het vaandel staan. Ons werkterrein is een echte people’s business; het is dus niet vreemd dat wij veel aandacht voor onze medewerkers hebben. Onze mensen zijn ‘het goud’ van onze organisatie. Wij zijn dan ook trots de beste mensen aan ons te kunnen binden.

D&B The Facility Group Alternatives

Industry
facilities services
Industry
facilities services
Industry
Facilities Services
Industry
facilities services

Frequently Asked Questions about D&B The Facility Group

What is D&B The Facility Group email format?

The widely used D&B The Facility Group email format is {last} (e.g. [email protected]) with 40% adoption across the company.


What is D&B The Facility Group customer service number?

To contact D&B The Facility Group customer service number call here 0204200691. To contact D&B The Facility Group customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more