About Bilfen Şirketler Topluluğu

Website
Website
Employees
Employees
501-1,000 employees View all
Industry
Industry
consumer services
Location
Location
Küçük Çamlıca Mahallesi, Üçpınarlar Caddesi,istanbul,Üsküdar,TR
Description
Information
Eğitim faaliyetlerine 1972 yılında Ortaköy'deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ile başlayan kurum bu faaliyetlerini 1988 yılında "Bilfen" markası adı altında yürütme kararı alır ve markalaşma adına ilk adımlarını da böylelikle atar. Daha kaliteli hizmet sunmak ve bu hizmetin devamlılığını sağlamak amacıyla yola çıkan Bilfen, öncelikle kendi öğrencilerinin ve okullarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere yemek, kılık -kıyafet, kitap, kırtasiye, basım vb. konularda faaliyet göstermeye başlar ve bugün ülkemizin önde gelen şirketlerinin de temellerini atar. Eğitim sektöründeki hizmetlerine her geçen gün yeni okullar ekleyen Bilfen'in kendi ihtiyaçlarını karşılamak için kurduğu bu şirketler bugün yurt içi ve yurt dışı birçok firmaya hizmet etmektedir. Bilfen, bugün eğitimden yayıncılığa, matbaadan inşaata, taşımacılıktan toplu yemek hizmetine kadar bünyesinde bulunan şirketleri ve 7.000’i aşan çalışanı ile ekonomiye katkısı artarak devam eden bir şirketler grubu haline gelmiştir.Bilfen Eğitim Kurumları AŞBilnet Eğitim Hizmetleri AŞAntabil Özel Eğitim Turizm ve Tic. AŞEgebil Özel Eğitim Kurumları AŞEgeyurt Eğitim Hizmetleri AŞİskenderunbil Eğitim Kurumları AŞGaziantepbil Eğitim Kurumları AŞSamsunbil Eğitim Hizmetleri AŞBiltur Catering ve Gıda AŞBilyapı İnşaat AŞBilnet Matbaacılık ve Yayıncılık AŞBilfen Yayıncılık ve Ticaret AŞNetbil Basım ve Yayıncılık AŞFenbil Yayıncılık ve Ticaret AŞBilfen Emlak Yatırım AŞBilfen Gayrimenkul AŞEtur Servis İşletmeciliği ve Turizm Tic. Ltd. Şti.

Bilfen Şirketler Topluluğu Alternatives

Industry
Consumer Services
Industry
Consumer Services
Industry
Consumer Services
Industry
Consumer Services

Frequently Asked Questions about Bilfen Şirketler Topluluğu

What is Bilfen Şirketler Topluluğu email format?

The widely used Bilfen Şirketler Topluluğu email format is {first}{last} (e.g. [email protected]) with 100% adoption across the company.


What is Bilfen Şirketler Topluluğu customer service number?

To contact Bilfen Şirketler Topluluğu customer service number call here 4449942. To contact Bilfen Şirketler Topluluğu customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more