About Ayaydin-Miroglio Group

Website
Website
Employees
Employees
201-500 employees View all
Industry
Industry
apparel & fashion
Location
Location
Merkez, İstanbul, TR
Description
Information
Ipekyol, Twist ve Machka markaları ile 200’ün üzerinde mağazasında yüz binlerce kadının farklı beğenilerine seslenen Ayaydın-Miroglio Grup, Türk hazır giyim sektörünün saygın ve köklü kurumlarından biridir. Perakende hazır giyim sektörüne 1986 yılında Yalçın Ayaydın tarafından kurulan Ipekyol, en çok arzu edilen kadın giyim ürünlerini ve aksesuarlarını tasarlayan, yurt içi ve yurt dışındaki mağazalarında farklı alışveriş deneyimleri yaşatan, modern kadının yaşam tarzına ilham veren, çok uluslu birer marka olma hedefiyle kuruldu. O günden bugüne Ipekyol, yüksek ürün kalitesiyle beraber, zincir mağazalaşmanın da etkisi ile Türkiye’de en hızlı kabul gören ve pazar konumunu en kısa sürede pekiştiren markalar arasında ilk sıralarda yer aldı. Elde edilen bu başarı, bilgi ve deneyimle beraber 1997 yılında daha genç ve alternatif giyinmeyi seven kadınlar için Twist markası kurularak grup bünyesine dâhil edildi. 2004 yılında ise grubun üçüncü markası Machka doğdu ve dünya çapında tanınmış moda tasarımcıları Ece-Ayşe Ege/Dice Kayek ile başarılı bir işbirliği gerçekleştirildi. Ece-Ayşe Ege tarafından hazırlanan feminen ve post romantik Machka koleksiyonu Türkiye’nin ilk ‘pret-a porter’ markası olarak Türk tekstil sektörünün yapı taşlarından birini oluşturdu. Perakende hazır giyim sektörüne 1986 yılında Ipekyol markasıyla giriş yapan, 1997 yılında Twist ve 2004 yılında Machka markalarıyla büyüyen Ayaydın, 2008 yılında İtalya'nın global tekstil ve hazır giyim grubu Miroglio'yla birleşerek Ayaydın-Miroglio Grup'u kurmuştur. Bünyesinde 2.007 çalışan bulunduran Ayaydın-Miroglio Grup, hem iki kültürün hem de iki kurumsal markanın ortak özelliklerini taşımaktadır.

Ayaydin-Miroglio Group Alternatives

Industry
luxury goods & jewelry
Industry
retail
Industry
apparel & fashion
Industry
Apparel & Fashion
Industry
Apparel & Fashion
Industry
Apparel & Fashion
Industry
Apparel & Fashion
Industry
Apparel & Fashion

Frequently Asked Questions about Ayaydin-Miroglio Group

What is Ayaydin-Miroglio Group email format?

The widely used Ayaydin-Miroglio Group email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is Ayaydin-Miroglio Group customer service number?

To contact Ayaydin-Miroglio Group customer service number call here 0212 368 01 01. To contact Ayaydin-Miroglio Group customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more