Yerli üretim ve yerli Ar-Ge’den aldığımız güç ile 1989 senesinden beri özenle, heyecanla ve tutku ile teknoloji üretiyoruz.
Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan Multitek Elektronik’te Ar-Ge sürecinden başlayarak, üretim, satış ve satış sonrası tüm operasyonlar global standartlarda gerçekleştiriliyor. Yurt içi pazarda olduğu gibi yurt dışı pazarda da aranan bir marka olan Multitek, Türk mühendisler tarafından geliştirilen yüksek katma değerli Türk malı ürünleri gururla tüm dünyaya satıyor.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Merkezi olarak nitelendirilen ve alanında ilk olan Multitek Ar-Ge Merkezi, nitelikli mühendis kadrosu ve TÜBİTAK destekli projeler ile yüksek katma değerli ürünler ve hizmetler geliştiriyor. Tüm ürünlerin yazılım ve donanımları analiz, tasarım, geliştirme ve test süreçlerinden geçirilerek üretime hazır hale getiriliyor.
Multitek Elektronik üretim faaliyetleri İstanbul Sancaktepe’de bulunan çevreye duyarlı ve az enerji harcayan modern üretim tesislerinde gerçekleştiriliyor. Tüm kalite noktalarının hassasiyet ile takip edildiği tesislerde malzeme kalitesi, üretim ve test süreçleri gelişmiş yazılım desteği ile izleniyor. Barkod sistemi ile takip edilen tüm ürünlerin yaşam döngüsü anlık olarak izlenirken sürekli iyileştirme ve kaliteyi artırma çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Hedefimiz; tüm Türkiye’deki ev ve apartmanlara üst seviye teknolojiye sahip erişilebilir çözümler sunarken, global pazarda da vazgeçilmez bir Türk markası olmak.
|
|
|
|
|
11-50 employees
View all Multitek employees
|
|
|
Appliances, Electrical, and Electronics Manufacturing
|
|
|
+90 (0216) 420 38 38
|
|
|
Sarıgazi, Atatürk Cad. No:47, Sancaktepe, İstanbul, TR
|
|
|
1989
|
|
|
Akıllı Ev, Yangın Alarm Sistemleri, Apartman Konuşma Sistemleri, Görüntülü Diafon, Ip İnterkom, Telefon Santralleri
|
Ihevba Osa is the CEO of Multitek. To contact Ihevba Osa email at [email protected] or [email protected].
Find accurate personal emails, work emails and phone numbers for employees
Accelerate prospecting with instant access to 350M professionals from 40M companies with the right contact details.