About Gassan Diamonds

Website
Website
Employees
Employees
51-200 employees View all
Industry
Industry
Luxury Goods & Jewelry
Location
Location
Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175,1011 LN Amsterdam,Noord-Holland,NL
Description
Information
Gassan Diamonds, van oudsher een familiebedrijf, is gevestigd in de oude stoom diamantslijperij in het historische centrum van Amsterdam. Het bedrijf houdt zich bezig met het slijpen van diamant, de groothandel en de detailhandel van losse en gezette diamanten, diamanten- en gouden juwelen en horloges. Gassan Diamonds neemt een vooruitstrevende positie in binnen de diamantwereld mede door het introduceren van de nieuwe slijpvorm, de Gassan 121. Elk jaar ontvangt Gassan Diamonds meer dan 400.000 toeristen in de historische diamantslijperij. De bezoekers krijgen een gratis rondleiding door de fabriek waarbij een uitleg wordt gegeven over de kwaliteitsbepaling van de diamant, waarna losse geslepen diamanten en juwelen worden getoond. Gassan Diamonds biedt op maat gemaakte arrangementen in het historische pand aan voor individuelen als ook groepen tot 150 personen. Op dit moment werken er bij benadering 500 werknemers voor Gassan Diamonds. Gassan onderkent het belang van het toeristische aspect binnen haar bedrijfstak. Om deze reden heeft Gassan met haar dochterondernemingen de Gassan Groep gevormd. Deze stelt zich ten doel om de bekendheid van Amsterdam als “City of Diamonds” te promoten, een reputatie die de stad zich al sinds 1586 heeft toegeëigend. De dochterondernemingen van Gassan Diamonds zijn: Gassan Dam Square, Gassan Schiphol, Gassan Plaza, Gassan Singapore en Gassan Londen City Airport.

Gassan Diamonds Alternatives

Industry
Luxury Goods & Jewelry
Industry
Luxury Goods & Jewelry
Industry
Luxury Goods & Jewelry
Industry
Luxury Goods & Jewelry
Industry
luxury goods & jewelry

Frequently Asked Questions about Gassan Diamonds

What is Gassan Diamonds email format?

The widely used Gassan Diamonds email format is {last}{f} (e.g. [email protected]) with 75% adoption across the company.


What is Gassan Diamonds customer service number?

To contact Gassan Diamonds customer service number call here +31206225333. To contact Gassan Diamonds customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more