About Zagrebačka banka

Website
Website
Employees
Employees
1,001-5,000 employees View all
Industry
Industry
banking
Location
Location
Trg bana Josipa Jelačića 10,Zagreb,HR
Description
Information
Banka za sve što vam je važno.Naša je vizija biti “One Bank, One UniCredit”. Mi smo uspješna paneuropska komercijalna banka s jednostavnim bankarskim poslovnim modelom te potpuno integriranim korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja pruža usluge svojim klijentima kroz jedinstvenu prodajnu mrežu, rasprostranjenu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi.U ovom razdoblju promjena klijenti su u potrazi za tvrtkama kojima mogu vjerovati i koje će imati pozitivnu ulogu u njihovom svakodnevnom životu. UniCredit koristi jednostavan i uspješan paneuropski model komercijalnog bankarstva i pruža relevantna rješenja u skladu sa stvarnim potrebama i željama današnjih klijenata.Mi smo snažna institucija usmjerena na pružanje konkretnih rješenja na učinkovit i jednostavan način kako bismo istinski unaprijedili živote ljudi, bilo da se radi o pojedincima, obiteljima, tvrtkama ili korporacijama. Pozicioniranje UniCredita se više nego ikad prije zasniva na razumijevanju izazova i mogućnosti s kojima se današnji klijenti susreću u stvarnom životu, te na našoj snazi i stručnosti kako bismo im ponudili odgovarajuća rješenja.Za više informacija posjetite www.zaba.hr.

Zagrebačka banka Alternatives

Frequently Asked Questions about Zagrebačka banka

What is Zagrebačka banka email format?

The widely used Zagrebačka banka email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 81.25% adoption across the company.


What is Zagrebačka banka customer service number?

To contact Zagrebačka banka customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of Zagrebačka banka?

Franjo Lukovic is the CEO of Zagrebačka banka. To contact Franjo Lukovic email at [email protected] or [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more