About Vincent van Gogh

Website
Website
Employees
Employees
501-1,000 employees View all
Industry
Industry
mental health care
Location
Location
Stationsweg 46,Venray,Noord Limburg,NL
Description
Information
Vincent van Gogh biedt een breed én volledig zorgpakket van geestelijke gezondheidszorg aan mensen met (ernstige) psychische problemen of psychiatrische ziektebeelden. Ons aanbod is verspreid over verschillende locaties in de regio Noord- en Midden-Limburg en is gericht op jongvolwassenen (16-18 jaar), volwassenen (18-60 jaar) en ouderen (60+). Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg wil verantwoorde zorg leveren die beantwoordt aan actuele ontwikkelingen en vragen van haar cliënten en verwijzers. Naast onze inspanningen om cliënten te integreren in de maatschappij door het verspreiden van de zorg, investeren wij daarom in ontwikkeling van professionele kennis en ontplooiing van onze medewerkers. Daarmee streven wij naar een duurzame kwaliteitsverbetering van de zorg, betere serviceverlening aan cliënten en het optimaliseren van samenwerkingsrelaties met verwijzers en andere instellingen. De uitvoering van zorg en behandeling gebeurt vanuit zorgprogramma’s die voortdurend in ontwikkeling zijn. Wij gaan in onze mensvisie uit van de autonomie van de individuele mens. Centraal staat het respect voor de eigen opvattingen en levenswensen van cliënten, voor hun waardensysteem en hun eigenheid. Daarnaast hechten we grote waarde aan ontplooiing en zelfredzaamheid van cliënten.In de zorgverlening wordt voortdurend actief gezocht naar de kernpunten van de mensvisie en daar waar mogelijk, wordt aan wensen van cliënten tegemoet gekomen.

Vincent van Gogh Alternatives

Industry
mental health care
Industry
Mental Health Care
Industry
mental health care
Industry
hospital & health care
Industry
mental health care
Industry
Mental Health Care
Industry
Mental Health Care
Industry
Mental Health Care

Frequently Asked Questions about Vincent van Gogh

What is Vincent van Gogh email format?

The widely used Vincent van Gogh email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 61.11% adoption across the company.


What is Vincent van Gogh customer service number?

To contact Vincent van Gogh customer service number call here 0478 527527. To contact Vincent van Gogh customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more