T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi logo

T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Get verified emails for T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi employees

About T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Website
Website
Employees
Employees
51-200 employees View all
Industry
Industry
Utilities
Description
Information
Hastanemiz 1918 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Başlangıçta tek bina halinde hizmet veren hastanemize, biri 1973 yılında, diğeri 1989 yılında yapılan on birer katlı iki blok ana bina ve diğer ekler ilave edilmiştir. 2007 yılı başında hizmete açılan ek bina ile son şeklini almıştır. Hastanemizde 1.seviye 5 adet dahili ve cerrahi yoğun bakımlar,2. ve 3. seviye anestezi ve reanimasyon yoğun bakım, 1.seviye Koroner yoğun bakım, 3. seviye KVC yoğun bakım ve 1.ve 2.seviye Yenidoğan yoğun bakım ünitelerimiz mevcuttur. Hastanemizin girişinde yer alan binada Nükleer Tıp ve Diyaliz birimleri mevcuttur. Yine girişte yer alan 3 katlı diğer binamızda ise Gelir Tahakkuk, Döner Sermaye Saymanlığı, Sağlık Kurulu ve Patoloji Laboratuvarı yer almaktadır. 2004 yılı sonunda polikliniklerimiz yeniden düzenlenmiş klinisyenin her birine birer poliklinik odası oluşturarak “Hekim Seçme Hakkı” sağlanmıştır. 2005 yılı içinde, hizmet alımı usulü ile temin edilen, en son teknolojiye sahip MR ünitesi ve Nükleer Tıp Bölümü hastanemiz bünyesine katılmıştır. Kan Merkezimiz, 2005 yılı içinde alınan cihazlar ile kan ürünlerini ayrıştıracak hale gelmiştir. 2007 yılının başında 250 yatak kapasiteli yataklı servis, acil, yemekhane, konferans salonu ve idari hizmet birimlerinden oluşan modern ek bina hizmete açılmıştır. 2011 yılında hastanemizin bahçesinde yer alan Toplum Ruh Sağlığı merkezimiz açılmıştır. Ameliyathanemizi daha modern bir hale getirmek için çalışmalar başlatılmış,2007 yılının sonunda tamamlanmıştır 1 Haziran 2008 tarihi itibarı ile Sağlık Bakanlığımızın politikaları doğrultusunda ilimizde bulunan Hasanpaşa Devlet Hastanesi ile Doğum ve Çocuk Hastanesi, Çorum Devlet Hastanesi bünyesinde birleştirilmiştir. Hasanpaşa Devlet Hastanesinin yataklı servisleri kapatılmış, poliklinik binası ise Çorum Devlet Hastanesi Semt Polikliniği olarak hizmet vermeye başlamıştır Yatak kapasitemiz 630 ‘dur. Hastanemize bağlı olarak hizmet veren Diş Tedavi ve Protez merkezi ayrılarak ayrı bir hastane olarak hizmet vermeye başlamıştır. Ayrıca 2012 Kasım ayında KVC Yoğun Bakım ve Anjiyo Ünitesi Hizmet vermeye başlamıştır. İlimiz; Karadeniz Bölgesinin İç Anadolu’ya açılan kapısı Çorum İlimizdir. Çorum denilince akla gelen ilk şey Çorum leblebisidir. Çorum, dünyanın en iyi leblebi ve en iyi pirinç üretimine sahiptir. Çorum, toprak ve makine endüstrisi bakımından da oldukça gelişmiş bir ilimizdir. Daha çok Karadeniz İklimi görülür. Yazın sıcak ve kurak, kışın ise soğuk ve genel olarak kar yağışlıdır. Çorum halkının geçimi, tarım, hayvancılık, sanayi ve ticarete dayanır. En çok yetiştirilen tarım ürünleri; buğday, şeker pancarı, arpa, soğan, domates, patates, kavun, karpuz, üzüm, nohut, pirinç, ayçiçeği, yeşil mercimek, ceviz, elma ve kirazdır. Hayvancılık ise ikinci dereceye sahiptir. Yumurta, deri, süt, arıcılık, tavukçuluk önemli hayvancılık ürünleridir. Son Nüfus Sayımına Göre Çorum Nüfusu : 529.975 Çorum ilimizin nüfusu 529.975 olup, il plaka kodu 19,il alan kodu 364’dür.

T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alternatives

Frequently Asked Questions about T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi

What is T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi email format?

The widely used T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 62.5% adoption across the company.


What is T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi customer service number?

To contact T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more