About T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı

Website
Website
Employees
Employees
501-1,000 employees View all
Industry
Industry
utilities
Location
Location
Emek, Ankara, TR
Description
Information
Kültür ve Turizm Bakanlığı 10.07.2018 tarih ve Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı 1. Nolu Kararnamesi ile kurulmuştur. Bu Kanunun amacı; kültürel değerleri yaşatmak, geliştirmek, yaymak, tanıtmak, değerlendirmek ve benimsetmek, tarihî ve kültürel varlıkların tahribini ve yok edilmesini önlemek, yurdun turizme elverişli bütün imkânlarını ülke ekonomisine olumlu katkı sağlayacak şekilde değerlendirmek, turizmin geliştirilmesi, pazarlanması, teşvik ve desteklenmesi için gerekli önlemleri almak, kültür ve turizm konularıyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını yönlendirmek ve bu kuruluşlarla işbirliğinde bulunmak, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör ile iletişimi geliştirmek ve işbirliği yapmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığının kurulmasına, teşkilât ve görevlerine ilişkin esasları düzenlemektir.

Frequently Asked Questions about T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı

What is T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı email format?

The widely used T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 75% adoption across the company.


What is T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı customer service number?

To contact T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı customer service number call here +90 (312) 470 80 00. To contact T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more