About Selgros Cash&Carry Romania

Website
Website
Employees
Employees
201-500 employees View all
Industry
Industry
retail
Location
Location
Calea Bucureşti nr. 231,Brasov,RO
Description
Information
Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața comerțului românesc, îndeplinindu-și cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

Frequently Asked Questions about Selgros Cash&Carry Romania

What is Selgros Cash&Carry Romania email format?

The widely used Selgros Cash&Carry Romania email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 100% adoption across the company.


What is Selgros Cash&Carry Romania customer service number?

To contact Selgros Cash&Carry Romania customer service number call here 08008-7354767. To contact Selgros Cash&Carry Romania customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more