About ONUR Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.

Website
Website
Employees
Employees
201-500 employees View all
Industry
Industry
construction
Description
Information
Karayolu, havaalanı, baraj ve alt yapı sektörlerinde bugüne dek önemli projelere imza atmış olan firmamız, 1981 yılında Çetin İşletmeleri adı altında faaliyete başlamıştır.1981 – 1990 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı muhtelif bölgelerde, Devlet ve İl yollarında yol yapım ve onarımı ile ilgili taahhüt etmiş olduğu işlerin tamamını başarı ile tamamlamıştır.1991 yılında Onur Taahhüt Taşımacılık ve Tic. Ltd. Şti. kurulmuş olup 2015'te adını Onur Taahhüt Taşımacılık İnşaat Tic. ve San. A.Ş. olarak değiştirmiştir.Firmamız, Hırvatistan, Ukrayna, Tunus, Moldova, Suudi Arabistan, Umman, Ekvator Ginesi ve Türkmenistan’da önemli projeleri başarı ile tamamlamış olup halen bu ülkelerin bazılarında çalışmalarına devam etmektedir.Aldığı işleri zamanında ve en üstün kalitede tamamlamayı ilke olarak edinen firmamız, bilgili ve birikimli personeli ile, son teknoloji ve yüksek kapasiteli makine parkına sahiptir. Makine Parkımız ile ilgili en önemli çalışmamız, makine yenileme ve dengeleme programıdır. Bu program kapsamında eskiyen ve modeli geçen makinelerin yerlerine kapasitesi yüksek, yeni ve verimli makineler satın alınarak makine parkı sürekli olarak yenilenmektedir. Bakım, onarım ve yenileme işleri merkez şantiyemizde kurulu bulunan atölyelerimizde yürütülmekte ve burada makine, şase, motor, elektrik, kaporta, döşeme, boyama gibi her türlü onarım işleri yapılmaktadır.Firmamızın, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), Asfalt Müteahhitler Derneği (ASMÜD), İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (INTES), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) üyelikleri bulunmaktadır. Firmamız Engineering News Record (ENR) Raporuna göre Uluslararası Müteahhitler sıralamasında 2010 yılında 150., 2011 yılında 169., 2012 yılında 136., 2013 yılında 135., 2014 yılında 138., 2015 yılında 158. ve 2016 yılında 151. sırada yer almıştır.

ONUR Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. Alternatives

Frequently Asked Questions about ONUR Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.

What is ONUR Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. email format?

The widely used ONUR Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75% adoption across the company.


What is ONUR Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. customer service number?

To contact ONUR Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more