About Moldtelecom

Website
Website
Employees
Employees
501-1,000 employees View all
Industry
Industry
telecommunications
Location
Location
bd. Stefan cel Mare,Chisinau,Chisinau,MD
Description
Information
Moldtelecom este Operatorul Naţional de Telecomunicaţii din Republica Moldova cu servicii şi produse de cea mai înaltă calitate. Întreprinderea de Stat Moldtelecom a fost înfiinţată în 1993 ca urmare a restructurării sectorului de telecomunicaţii din Republica Moldova. La 5 ianuarie 1999 Întreprinderea de Stat Moldtelecom a fost reorganizată în Societate pe Acţiuni, Statul fiind fondator şi unic acţionar. În toţi aceşti ani, Moldtelecom a depus eforturi considerabile pentru dezvoltarea şi diversificarea pieţei de telecomunicaţii. Depăşind sfera sa tradiţională de activitate - telefonia fixă şi îndreptându-se spre piaţa de telefonie mobilă, Moldtelecom a lansat la 1 martie 2007 operatorul de comunicaţii mobile în standard CDMA2000 - Unité, parte componentă a familiei Moldtelecom. Un alt serviciu bazat pe tehnologia CDMA şi oferit de Moldtelecom este serviciul de telefonie fixă - Amplus, care are drept scop asigurarea accesului la serviciile de telecomunicaţii tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, indiferent de localitate. Combinaţia perfectă de tehnologii moderne şi management flexibil contribuie la asigurarea clienţilor cu servicii de cel mai înalt nivel. Implementarea serviciilor Internet şi transport date, telefonie mobilă, IP telefonie, VideoTelefonie, cartele preplătite tête-à-tête, Numărul Verde, Allodin ş a. sunt o dovadă în plus a intenţiilor Moldtelecom de a promova şi în continuare tot ce este actual şi util, pentru a fi in pas cu cerinţele pieţei.

Moldtelecom Alternatives

Industry
Telecommunications
Industry
telecommunications
Industry
telecommunications
Industry
telecommunications
Industry
Telecommunications
Industry
Telecommunications

Frequently Asked Questions about Moldtelecom

What is Moldtelecom email format?

The widely used Moldtelecom email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 84.62% adoption across the company.


What is Moldtelecom customer service number?

To contact Moldtelecom customer service number call here +37322570101. To contact Moldtelecom customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more