About Jobcenter Aarhus - Rekruttering der gør en forskel

Website
Website
Employees
Employees
1-10 employees View all
Description
Information
Rekruttering - der gør en forskel!Udfordr jeres sociale DNA og ansæt en medarbejder fra kanten af arbejdsmarkedet. Jobcenterets dedikerede konsulenter gør rekruttering og ansættelse nemt og uden omkostninger for din virksomhed. Det giver mindre stress og mere mening!I Jobcenter Aarhus hjælper vi dig og din virksomhed med at finde medarbejdere til skæve jobfunktioner. Det kan fx være praktiske opgaver i få timer om ugen. Disse “småjobs” er en god måde at aflaste dit faste personale i en travl og måske stresset arbejdsdag. Samtidig giver du en person på kanten af arbejdsmarkedet muligheden for at bidrage til samfundet ved at være en del af et arbejdsfællesskab. Vores konsulenter yder håndholdt støtte og vejledning både til den nye medarbejder og jer som virksomheden hele vejen hen til den første lønseddel. Og samarbejdet er helt uden omkostninger. Der kan være mange grunde til, hvorfor man i en periode ikke er i stand til at være en del af arbejdsmarkedet. Og så kan der være dem, der aldrig har fået chancen, fordi noget har stået i vejen. Langt de flest har et ønske om at bidrage til fællesskabet gennem arbejde, men har brug for en overskuelig vej derhen. Småjobs kan være et effektivt og værdifuldt første skridt på vejen for denne gruppe mennesker.Vi har brug for (flere) virksomheder, der vil give en person mulighed for at få fodfæste på arbejdsmarkedet.Af erfaring ved vi, at de medarbejdere, der bliver ansat i småjobs, er glade for at få chancen og er en super loyal medarbejder. Samtidig opleves det som utrolig meningsfuldt blandt de ansatte og bidrager positivt til mangfoldigheden på arbejdspladsen. • Vi tror på, at vi alle har noget at bidrage med og at virksomhederne i Aarhus vil yde en indsats for at få flere hænder i arbejde. • Vi står klar med støtten og ekspertisen. Vi står klar til at hjælpe.• Sammen kan vi gøre en forskel.Du er velkommen til at kontakte os på tlf nr 5157 5862 eller på mail: [email protected]

Jobcenter Aarhus - Rekruttering der gør en forskel Alternatives

Industry
Retail
Industry
Oil & Energy
Industry
food & beverages
Industry
banking
Industry
entertainment
Industry
hospital & health care
Industry
Health, Wellness and Fitness

Frequently Asked Questions about Jobcenter Aarhus - Rekruttering der gør en forskel

What is Jobcenter Aarhus - Rekruttering der gør en forskel email format?

The widely used Jobcenter Aarhus - Rekruttering der gør en forskel email format is {last} (e.g. [email protected]) with 2.39% adoption across the company.


What is Jobcenter Aarhus - Rekruttering der gør en forskel customer service number?

To contact Jobcenter Aarhus - Rekruttering der gør en forskel customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more