About Hago Zorg B.V.

Website
Website
Employees
Employees
201-500 employees View all
Industry
Industry
facilities services
Location
Location
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
Description
Information
Toen Hago in 1967 bij onze eerste zorgorganisatie ging schoonmaken, deden we dat omdat de zorg bijzondere aandacht verdient. Niet alleen vanwege het grote belang van hygiëne en de protocollen die daarbij horen, maar ook omdat de zorg om mensen draait. En juist die twee aspecten spreken ons aan. Tot op de dag van vandaag gebruiken we onze kennis én ons sociale DNA om het verschil te maken. Onze grote uitdaging: een positieve impact brengen op ieder mens in de zorg: van opdrachtgevers en hun medewerkers tot en met bewoners, patiënten, cliënten en natuurlijk onze eigen medewerkers. We waren in 1967 het eerste schoonmaakbedrijf dat ging schoonmaken in een zorgorganisatie. Sinds 2012 zijn we de enige landelijke en inmiddels ook grootste speler die zich volledig op de zorg richt. Anno 2019 gaan we een stap verder naar gespecialiseerde dienstverlening voor vijf verschillende zorgcategorieën: ouderenzorg, ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en academische ziekenhuizen. Hierdoor zijn we voor iedere opdrachtgever een specialistische gesprekspartner die weet waar de zorg van nu – én die van de toekomst – om vraagt. Wij hebben onze operationele organisatie zo ingericht dat wij proactief kunnen inspelen op specifieke behoeften van de zorgorganisatie. Hago Zorg maakt onderdeel uit van familiebedrijf Vebego, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorgondersteunende diensten.

Hago Zorg B.V. Alternatives

Industry
facilities services
Industry
Facilities Services
Industry
facilities services
Industry
Facilities Services
Industry
Facilities Services
Industry
Facilities Services

Frequently Asked Questions about Hago Zorg B.V.

What is Hago Zorg B.V. email format?

The widely used Hago Zorg B.V. email format is {f}.{last} (e.g. [email protected]) with 33.33% adoption across the company.


What is Hago Zorg B.V. customer service number?

To contact Hago Zorg B.V. customer service number call here 088 099 08 80. To contact Hago Zorg B.V. customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more