About Godiva Türkiye

Website
Website
Employees
Employees
1-10 employees View all
Industry
Industry
food & beverages
Location
Location
Ferah Caddesi,Istanbul,İstanbul,TR
Description
Information
Premium çikolatanın global lideri olan Godiva, 1926 yılında Brüksel’de Pierre Draps isimli Belçikalı bir çikolatacı tarafından kuruldu. Kuruluşundan yaklaşık 100 yıl sonra bile Godiva çikolatasının her parçası hala aynı kalitede, Belçika’ya özgü ustalık ve dünyanın en iyi içeriğiyle farklılaşıyor. Godiva’nın tüm dünyada 100’den fazla ülkeye dağıtımı bulunuyor. Tüketiciler, Godiva’yı markaya ait ikonik butik mağazalar, duty free’ler, kafeler, marketler, e-ticaret kanalıyla ve diğer birçok seçkin mağazada deneyimleyebiliyor. Godiva kendini tüketicinin beklentilerinin üzerinde yenilikçi, lezzetli yiyecek ve içecek ürünleri sunmaya ve onlara mükemmel anlar yaşatmaya adamaktadır. Ünlü trüf ve pralin çikolatalarından Avrupa tarzı bisküvilerine, paketlenmiş atıştırmalık ürünlerden, sıcak çikolata, dondurmalar ve çikolatadan doğan diğer lezzetleriyle Godiva, misafirlerine en leziz deneyimini sunmayı vadediyor. Sosyal sorumluluk sahibi bir şirket olarak Godiva, dünya çapında sürdürülebilir uygulamaları ve programları destekliyor. Kalitenin altın standardı olan Godiva, Belçika Kraliyet Sarayı’nın resmi tedarikçisi unvanını kazanmıştır. Godiva, yeni ürün geliştirme ile lüks alandaki tutkusu ve köklü çikolatacılık geçmişiyle, efsanevi bir marka olmaya günümüzde de devam ediyor ve misafirlerine en mükemmel çikolata deneyimini yaşatıyor.Bu harikalarla dolu dünyayı siz de keşfedin!

Godiva Türkiye Alternatives

Industry
Food & Beverages
Industry
food & beverages
Industry
Food & Beverages
Industry
Food & Beverages
Industry
Food & Beverages

Frequently Asked Questions about Godiva Türkiye

What is Godiva Türkiye email format?

The widely used Godiva Türkiye email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is Godiva Türkiye customer service number?

To contact Godiva Türkiye customer service number call here +90 850 2018871. To contact Godiva Türkiye customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more