About Fronius İstanbul

Website
Website
Employees
Employees
11-50 employees View all
Industry
Industry
electrical & electronic manufacturing
Location
Location
Bati Caddesi,TUZLA,Tuzla,TR
Description
Information
Fronius, 1945 yılında Pettenbach, Avusturya’da Günter Fronius tarafından küçük bir atölyede kurularak, akü şarj cihazları üretmeye başlamıştır. Ardından kaynak transformatörleri üretimine de girerek, 1950 yılında mıknatıslı boyunduruk ayarına sahip ilk kaynak transformatörünü piyasaya sürmüştür. 1992 yılında Solar Enerji sektörüne de girerek, günümüzde Akü Şarj Sistemleri, Kaynak Teknolojileri ve Solar Enerji alanlarında, üç ayrı departman olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Dünyanın bir çok yerinde faaliyet gösteren Fronius'un dünyada 24 uluslararası Fronius firması ve 60’dan fazla ülkede de Satış Partneri / Temsilcileri bulunmaktadır. Yaklaşık 928 aktif patenti ve dünyada toplamda 3.725 çalışanı bulunan Fronius'un başarısının sırrı: Araştırmacı ve sürekli yeni, yaratıcı çözümler arayışı ile teknoloji lideri olarak kabul edilerek, her üründe mükemmel verimliliği hedeflemesidir. Fronius Istanbul, 2010 yılında beri Kaynak Teknolojileri ve Solar Enerji alanlarında Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Merkezi İstanbul’da olan Fronius Istanbul, Türkiye’nin dört bir yanına irtibat ofisleri, satış mühendisleri, teknik servis hizmetleri ve Fronius Servis Partnerleri ile ulaşmaktadır. Fronius Istanbul Faaliyet Alanları: / Teknik Destek & Eğitim Merkezi: Müşterilerimizi geniş kapsamlı teorik ve pratik teknik bilgi ile desteklemekteyiz. Müşterilerimize, özel eğitimleri kendi tesislerinde veya Fronius İstanbul bünyesinde bulunan eğitim merkezimizde sunuyoruz. / Servis Merkezi: İşinde uzman ekibimiz kaynak makinelerin, inverterlerin ve torçlarının tamiratını titizlikle gerçekleştirmektedir. Servis merkezimizin, tamiratın yanında kendilerine ait yedek parça depoları da mevcuttur. / Lojistik Hizmetleri: Geniş hacimli depomuz ile her türlü ekipman, yedek ve sarf malzeme tedariği en hızlı şekilde sağlanmaktadır. Ankara ve Bursa irtibat ofislerimizde bulunan depolardan da bölgelerine ait ekipman, yedek ve sarf malzeme tedariği sağlanabilmektedir.

Fronius İstanbul Alternatives

Industry
electrical & electronic manufacturing
Industry
electrical & electronic manufacturing
Industry
electrical & electronic manufacturing
Industry
electrical & electronic manufacturing
Industry
electrical & electronic manufacturing
Industry
Electrical & Electronic Manufacturing
Industry
electrical & electronic manufacturing

Frequently Asked Questions about Fronius İstanbul

What is Fronius İstanbul email format?

The widely used Fronius İstanbul email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is Fronius İstanbul customer service number?

To contact Fronius İstanbul customer service number call here 0216 581 59 00. To contact Fronius İstanbul customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more