About Falco Straatmeubilair

Website
Website
Employees
Employees
11-50 employees View all
Industry
Industry
construction
Location
Location
Weitzelweg 8,Vriezenveen,Overijssel,NL
Description
Information
Falco richt allerlei (openbare) buitenruimtes in met fietsenstallingen, overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair, verkeersvoorzieningen en meer voor buiten. Sinds de oprichting in 1951 is Falco uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal producent met drie buitenlandse vestigingen in Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Denemarken. Daarnaast zijn onze producten in ruim 10 Europese landen vertegenwoordigd en daarbuiten zoals in de USA. Op onze hoofdvestiging in Vriezenveen te Overijssel, wordt het grote deel van de producten zelf geproduceerd. We kiezen daarbij voor kwalitatief goede, doordachte en duurzame producten. Falco hecht ook aan de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en vormgeving van haar producten. We houden een scherp oog op het milieu, de oorsprong van onze grondstoffen en de sociale omstandigheden waarin deze gewonnen en geproduceerd worden. Falco schenkt niet alleen veel aandacht aan de economische levensduur van onze producten, maar let ook op de mogelijkheden voor hergebruik en voldoet aan de criteria voor duurzaam inkopen. Het bedrijfscomplex van Falco is circa 35.000 m2 groot en omvat, naast het hoofdkantoor, moderne productie- en opslagvoorzieningen . Deze combinatie zorgt voor een sterke en betrouwbare partner, ook op projectmatige basis. De ca. 100 medewerkers van de Falco groep zorgen voor het juiste advies, constante kwaliteit, transport en montage.

Falco Straatmeubilair Alternatives

Industry
Construction
Industry
Construction

Frequently Asked Questions about Falco Straatmeubilair

What is Falco Straatmeubilair email format?

The widely used Falco Straatmeubilair email format is {f}.{last} (e.g. [email protected]) with 100% adoption across the company.


What is Falco Straatmeubilair customer service number?

To contact Falco Straatmeubilair customer service number call here 0546 55 44 44. To contact Falco Straatmeubilair customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more