About Euler Hermes Nederland

Website
Website
Employees
Employees
11-50 employees View all
Industry
Industry
financial services
Location
Location
Pettelaarpark 20,s-Hertogenbosch,Noord-Brabant,NL
Description
Information
Als 's werelds meest vooraanstaande aanbieder van kredietverzekeringen helpen we bedrijven van elke omvang om vol vertrouwen zaken te doen in binnen- en buitenland. Met meer dan 100 jaar ervaring en ondersteund door Allianz, wereldwijd een toonaangevende financiële dienstverlener, heeft onze deskundigheid het vertrouwen gewonnen van onze internationale klanten - niet alleen door wat we zeggen, maar vooral door wat we doen. We zijn er om u te helpen uw langetermijn-bedrijfsdoelen succesvol te realiseren. Met onze gedegen kennis helpen we u de juiste klanten te kiezen om zaken mee te doen, terwijl ons kredietverzekeringsaanbod u de zekerheid biedt dat uw facturen betaald worden. Onbetaalde facturen kunnen tot wel 35 procent van de activa van een bedrijf vormen, waardoor een verliesrisico ontstaat in geval uw klanten niet betalen. We weten dat onbetaalde rekeningen vaak het gevolg zijn van onvoldoende kennis over de solvabiliteit van de klant. Onze kennis helpt u de juiste klanten en markten te selecteren om non-betaling van handelsschulden te voorkomen. Het resultaat is dat u met meer vertrouwen het krediet van uw huidige klanten kunt verruimen en met nieuwe, grotere klanten in zee kunt gaan. Als uw klanten toch niet betalen, zorgen wij voor het incasso. Elk bedrijf dat zaken doet op basis van open krediet, kan profiteren van een kredietverzekering. Onze klanten zijn bedrijven uit alle sectoren en van alle groottes. Bedrijven uit de verschillende sectoren, zowel zakelijke dienstverleners als bedrijven die concrete goederen verhandelen, gebruiken de kredietverzekering om hun bedrijf succesvoller te maken. Interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via 073- 688 9999 of mail naar [email protected]

Euler Hermes Nederland Alternatives

Industry
Financial Services
Industry
Financial Services
Industry
Financial Services
Industry
financial services
Industry
Financial Services
Industry
Financial Services

Frequently Asked Questions about Euler Hermes Nederland

What is Euler Hermes Nederland email format?

The widely used Euler Hermes Nederland email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is Euler Hermes Nederland customer service number?

To contact Euler Hermes Nederland customer service number call here 0736889676. To contact Euler Hermes Nederland customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more