About Estonian Tax and Customs Board (Maksu- ja Tolliamet)

Website
Website
Employees
Employees
51-200 employees View all
Industry
Industry
government administration
Location
Location
Narva mnt 9j,Tallinn,Estonia,EE
Description
Information
Tegeleme riigitulude haldamise, riikliku maksu- ja tollipoliitika rakendamise ning ühiskonna ja seadusliku majandustegevuse kaitsmisega.Meie eesmärk on pakkuda mugavat ja tõhusat maksukogumist ning majanduskeskkonna kaitset inimestele, ettevõtetele ja Eesti riigile.Oleme võtnud sihiks, et Eesti oleks kõrgeima vabatahtliku maksukuulekusega riik Euroopas. Selle saavutamiseks oleme määratlenud neli strateegilist peasuunda:Maksutahe: suurendame Eesti ühiskonna maksutahet ja oleme maksumaksjale usaldusväärsed koostööpartnerid.Lihtsad ja mugavad avalikud teenused: pakume kõikidele maksumaksjatele võimalust täita oma kohustused kiirelt, lihtsalt, mugavalt. MTA pakutavad teenused motiveerivad inimesi maksu- ja tollikohustusi korrektselt täitma.Võrdne maksukonkurents ja ühiskonnakaitse: läheneme probleemsetele maksumaksjatele järelevalveliste meetmetega tõhusalt ja sihipäraselt. Maksudest kõrvale hiilimine on keerukas, tülikas ja kallis.Suundanäitav organisatsioon ja arenevad inimesed: organisatsiooni eesmärkide saavutamiseks teeme oma tööd pühendunult, professionaalselt ja koostöös.Meie kui tööandjaga saad lisaks tutvuda lehel https://www.emta.ee/et/karjaar.---Our purpose is to administer state revenues, implement national tax and customs policy and protect society and legal economic activity.Our goal is to offer convenient and efficient tax services and protection of economic environment for the benefit of people, enterprises and the Estonian state.We have set a target to make Estonia a country with the highest voluntary tax compliance in Europe. In order to achieve this, we have set four main strategic direction with the help of which we define our day-by-day operative activities and leading our organisation towards the desired vision:Willingness to pay taxesSimple and convenient public servicesEqual tax competition and protection of societyPioneering organisation and developing people

Estonian Tax and Customs Board (Maksu- ja Tolliamet) Alternatives

Industry
oil & energy
Industry
education management
Industry
Commercial Real Estate
Industry
government administration
Industry
Government Administration
Industry
government administration
Industry
Government Administration
Industry
Government Administration

Frequently Asked Questions about Estonian Tax and Customs Board (Maksu- ja Tolliamet)

What is Estonian Tax and Customs Board (Maksu- ja Tolliamet) email format?

The widely used Estonian Tax and Customs Board (Maksu- ja Tolliamet) email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 100% adoption across the company.


What is Estonian Tax and Customs Board (Maksu- ja Tolliamet) customer service number?

To contact Estonian Tax and Customs Board (Maksu- ja Tolliamet) customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more