About Desmer Güvenlik A.Ş.

Website
Website
Employees
Employees
1-10 employees View all
Industry
Industry
logistics & supply chain
Location
Location
Zübeyde Hanım Mahallesi, Sebze Bahçeleri Caddesi,Ankara,Altındağ,TR
Description
Information
Şirketimiz, 07.08.2008 tarihinde kıymetli mal ve para nakli ile diğer özel güvenlik hizmetlerini vermek üzere 5188 sayılı yasa kapsamında “Desmer Güvenlik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.” ünvanıyla kurulmuştur. 2009 yılı Şubat ayında Şekerbank T.A.Ş. ile imzalanan kıymetli mal taşıma, işleme ve saklama sözleşmesiyle şirketimiz Şekerbank T.A.Ş.’ye hizmet vermeye başlamıştır. 2009 yılı sonunda nevi değişikliğine giden şirketimiz, Limited şirketten Anonim Şirkete dönüşmüştür.Desmer Güvenlik; ortaklar, müşteriler, tedarikçiler ve çalışanlar için fark yaratan uzun vadeli ve konusunda uzmanlaşmış bir kuruluş olarak sektörde öncü ve lider bir konuma sahiptir. Hızla gelişen ve büyüyen kurumsal yapımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve özel durumlara göre hizmetlerimizi şekillendiriyoruz.Desmer Güvenlik olarak;C.I.T-Kıymetli Mal ve Para Nakli,Fiziki Güvenlik,Elektronik Güvenlik,hizmetleri olmak üzere 3 ana kategoride güvenlik hizmeti sağlıyoruz. Her zaman ekibimize katılmaları için hizmet odaklı bireyler arıyoruz ve onları bünyemizde toplamaya, birlikte çalışmaya ve kariyerlerinde büyümelerine yardımcı olmaya kararlıyız. Çalışanlarımıza şirket içerisinde kendilerini geliştirmeleri için fırsatlar sunuyoruz.

Desmer Güvenlik A.Ş. Alternatives

Industry
logistics & supply chain
Industry
logistics & supply chain
Industry
logistics & supply chain
Industry
logistics & supply chain
Industry
logistics & supply chain

Frequently Asked Questions about Desmer Güvenlik A.Ş.

What is Desmer Güvenlik A.Ş. email format?

The widely used Desmer Güvenlik A.Ş. email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is Desmer Güvenlik A.Ş. customer service number?

To contact Desmer Güvenlik A.Ş. customer service number call here +90 312 341 41 30. To contact Desmer Güvenlik A.Ş. customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more