About Copenhagen Airports A/S

Website
Website
Employees
Employees
1,001-5,000 employees View all
Industry
Industry
airlines/aviation
Location
Location
Lufthavnsboulevarden 6,Kastrup,DK,DK
Description
Information
At rejse er godt for den enkelte og godt for samfundet. At rejse og opleve nye kulturer skaber menneskelig værdi, og det understøtter vækst, vidensdeling og sikrer arbejdspladser. Derfor arbejder Københavns Lufthavn løbende på at skabe de bedste rammer for fremtidens lufthavn og de bedste løsninger til at binde Danmark sammen – og bringe verden tættere på os alle sammen. Det skal ske i tæt samarbejde med vores passagerer, partnere og omgivelser og med respekt for det lokalsamfund, vi er en del af. Vi skaber rammerne, så du kan lykkes. Og vi sammen kan blive dygtigereVi kan love dig et både udviklende og afvekslende job, hvor din hverdag vil være præget af tæt samarbejde med andre faggrupper. Og vi kan love, at du vil få et stort personligt ansvar bakket op af god ledelse.At være sammen om at skabe fremtidens lufthavn, er også en følelse af stolthed, der kommer med det ansvar, du har over for kolleger, rejsende og samfund. Og en puls du mærker fra hele Danmarks lufthavn, som aldrig står stille - med international atmosfære og forventningsfuld glæde. Som arbejdsplads er vi med garanti ’one of a kind’ – et lille samfund, hvor alle dine kolleger, sammen med de øvrige lufthavnskolleger, er en del af en stor mekanik. Siden 1925 har vi, i tæt samarbejde med flyselskaber, partnere og vores omverden, skabt fantastiske rejseoplevelser for millioner af mennesker. Vi lancerede for nyligt en ny strategisk retning, der lægger endnu større vægt på bæredygtighed, digitalisering, innovation og passagerer-oplevelsen med målet om at skabe fremtidens lufthavn. Vi har en ambition om hele tiden at forny os og gøre en af verdens bedste lufthavne endnu bedre. Drevet af digitalisering og nye ideer vil vi møde passagerer og kunders skiftende behov i tæt samarbejde med vores partnere. Vi er fokuserede på at optimere processer, forenkle og udvikle vores forretning med fokus på kundernes behov og fremme bæredygtighed i alt, hvad vi gør.

Copenhagen Airports A/S Alternatives

Industry
airlines/aviation
Industry
Airlines/Aviation
Industry
Airlines/Aviation
Industry
Airlines/Aviation
Industry
Airlines/Aviation

Frequently Asked Questions about Copenhagen Airports A/S

What is Copenhagen Airports A/S email format?

The widely used Copenhagen Airports A/S email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 69.14% adoption across the company.


What is Copenhagen Airports A/S customer service number?

To contact Copenhagen Airports A/S customer service number call here 0045 3231 3000. To contact Copenhagen Airports A/S customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of Copenhagen Airports A/S?

Christian Poulsen is the CEO of Copenhagen Airports A/S. To contact Christian Poulsen email at [email protected] or [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more