About Birinci Otomotiv A.Ş

Website
Website
Employees
Employees
51-200 employees View all
Industry
Industry
automotive
Location
Location
TAYSAD Organize Sanayi Bölgesi,Kocaeli,Şekerpınar,TR
Description
Information
Birinci Otomotiv Firmasının kökleri, Mehmet Birinci tarafından 1970’li yılların başlarında açılan torna atölyesine dayanmaktadır. 1980’lerin sonlarında ilk dövme presi yatırımı yapılmış ve günümüze kadar Sıcak dövme alanında yatırımlar devam etmiştir. Halen 5000 m2 kapalı alana sahip olan Sarigazi tesislerinde, Otomotiv, inşaat, vinç ve makina sektörlerine yönelik dövme parçalar ve bağlantı elemanları üretilmektedir. Bugün, 220 kişiden fazla çalışanıyla, Birinci Otomotiv sıcak dövme, talaşlı imalat, frezeleme, tornalama, delik delme, ovalama veya kaynak gerektirebilecek, 100 gramdan, 15 kilograma kadar her türlü çelik ürünü üretebilecek yeteneğe sahiptir. Üretimde kullanılan kalıp ve aparatların büyük bir bölümü, bünyesindeki kalıphane ünitesinde tasarlanmakta ve üretilmektedir. Tam donanımlı bu tesisi sayesinde, Birinci Otomotiv rakiplerine karşı büyük bir avantaj yakalamakta, ve yarı mamuller yerine, bitmiş ürünler sunabilmektedir. Bu avantajın müşterilerimize olan yansıması ise, “düşük maliyet ve kalite üzerinde tam güvence” olarak kendini göstermektedir.

Birinci Otomotiv A.Ş Alternatives

Industry
automotive
Industry
automotive
Industry
automotive
Industry
automotive
Industry
automotive
Industry
automotive

Frequently Asked Questions about Birinci Otomotiv A.Ş

What is Birinci Otomotiv A.Ş email format?

The widely used Birinci Otomotiv A.Ş email format is {last}{first} (e.g. [email protected]) with 75% adoption across the company.


What is Birinci Otomotiv A.Ş customer service number?

To contact Birinci Otomotiv A.Ş customer service number call here 0262 7234200. To contact Birinci Otomotiv A.Ş customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more