About Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Website
Website
Employees
Employees
51-200 employees View all
Industry
Industry
Utilities
Description
Information
Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. , mülkiyeti Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait ve Belediyenin iştiraklerinin ortaklığı ile Antalya’da kara, deniz ve hava toplu ulaşım taşımacılığı için kurulmuş bir anonim şirkettir. Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Hafif raylı sistem ve lastik tekerlekli araçları ile toplu ulaşımda çağdaş, kaliteli, hızlı ve ekonomik çözümler üreterek, kent yaşamına değer katmakta, ürettiği çözüm ve hizmetler ile iştigal alanlarını genişletmektedir. Toplu taşıma alanında Hafif Raylı Sistem hizmetiyle Antalyalılara ilk olarak kendisini kurumsal kimliğiyle tanıtan Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2010 yılından bu güne Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait 40 adet otobüsünün işletimi ile karayolu yolcu taşımacılığında da varlığını ortaya koymuştur. Bununla birlikte, firmamız Antalya için şehirlerarası yolcu taşımacılığında tek adres olan Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin işletimini 2011 yılından itibaren, 7 Adet İlçe Otogarının işletimini 2014 yılından itibaren gerçekleştirmektedir. Firmamız aynı zamanda Deniz İşletmeciliğinde, Antalya Kaleiçi Yat Limanı İşletmeciliğini ve Antalya – Kemer arasında deniz yolu ile düzenli sefer gerçekleştirmekte olup Serik İlçesinde Akaryakıt İstasyonu işletmektedir.

Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Alternatives

Frequently Asked Questions about Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş.

What is Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. email format?

The widely used Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 75% adoption across the company.


What is Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. customer service number?

To contact Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more