About Altınbaş Mücevherat

Website
Website
Employees
Employees
201-500 employees View all
Industry
Industry
luxury goods & jewelry
Location
Location
Nuruosmaniye Caddesi No: 49,Istanbul,TR
Description
Information
1975 yılında Gaziantep’te kurulan, başarılı ve sistemli çalışmalarıyla büyük bir büyüme gerçekleştiren ALTINBAŞ HOLDİNG, • "Altınbaş Mücevherat", "Assos", "Pera Pırlanta" ve ''Onsa'' markalarıyla mücevherat sektöründe, • "Creditwest Bank", "Creditwest Factoring" ve "Creditwest Insurance" markalarıyla finans sektöründe, • "Alpet" ve "Alpet Madeni Yağlar" markalarıyla enerji sektöründe, • "İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi" ile eğitim alanında, • "Galata Denizcilik" ve "Transal" markalarıyla lojistik sektöründe önde gelen markalar yaratmıştır. ALTINBAŞ MÜCEVHERAT bu markalar arasında önemli bir yer tutmaktadır. Altınbaş markası bugün üretim, toptan ve perakende alanında 600’ye yakın doğrudan ve 5000’e yakın dolaylı istihdam sağlayarak faaliyetini sürdürmektedir. TURQUALITY® devlet teşvik sistemi desteği kapsamına girmiş bir marka olarak mücevherat sektöründe yeni tasarımlar yaratmaya ve yurtdışı mağazacılığa odaklanmaktadır. SON DÖNEM ÖDÜL VE BİRİNCİLİKLERİMİZDEN BAZILARI: • Altın ve pırlanta kategorisinde en fazla bilinen marka (Nielsen Araştırma şirketi) • 2013 yılı İhracat Yıldızları Ödül Töreninde, ''Altından mamul mücevherci ve kuyumcu eşyası” kategorisinde birincilik ödülü (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB)) • Sektörde altın ve pırlantada en çok tanınan 1nci marka (Sibermetrik Research şirketi) DÜZENLİ YAYINLARIMIZ: Altınbaş Life: Yalnız altın ve pırlanta değil; tüm hayatın içinde yer alan bir dergi..

Altınbaş Mücevherat Alternatives

Industry
Luxury Goods & Jewelry
Industry
luxury goods & jewelry
Industry
Luxury Goods & Jewelry
Industry
Luxury Goods & Jewelry
Industry
luxury goods & jewelry
Industry
luxury goods & jewelry
Industry
Luxury Goods & Jewelry
Industry
luxury goods & jewelry

Frequently Asked Questions about Altınbaş Mücevherat

What is Altınbaş Mücevherat email format?

The widely used Altınbaş Mücevherat email format is {first}{last} (e.g. [email protected]) with 66.67% adoption across the company.


What is Altınbaş Mücevherat customer service number?

To contact Altınbaş Mücevherat customer service number call here 02124552900. To contact Altınbaş Mücevherat customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more