About Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa

Website
Website
Employees
Employees
201-500 employees View all
Industry
Industry
hospital & health care
Description
Information
Som una fundació privada sense ànim de lucre que donem servei integral a les persones en l’àmbit sanitari i social. La nostra missió és oferir aquests serveis amb qualitat i eficiència en el marc d’una organització orientada a satisfer les necessitats de les persones i a potenciar l’excel·lència tant tècnica com humana dels seus professionals.A la Fundació Althaia estem regits per un Patronat en què conflueixen tres institucions: l’Ajuntament de Manresa, l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i la Mútua Manresana.Actualment disposem de 405 llits d'hospitalització d'aguts, de 56 llits de caràcter privat i de 56 places d'atenció a la dependència. Anualment atenem més de 26.000 ingressos de pacients hospitalitzats, fem 20.000 intervencions quirúrgiques i més de 2.000 parts. Realitzem unes 360.000 consultes externes i atenem unes 130.000 urgències, de les quals unes 3.000 són de salut mental.Anualment atenem unes 108.000 visites de medicina general a les dues àrees bàsiques que gestionem, unes 24.000 de pediatria i al voltant de 66.000 d'altres especialitats. A l'àrea de salut mental rebem més de 30.000 visites i fem més de 10.000 sessions al centre de dia. En el marc de l'atenció a la dependència, comptabilitzem més de 18.000 estades de convalescència i de llarga estada.Althaia la integrem un equip d’uns 1.800 professionals que oferim atenció primària, especialitzada, a la dependència, en salut mental i medicina de l’esport. A més, la nostra és una institució universitària que forma estudiants del grau de medicina i d’infermeria, així com diferents professionals especialistes.Som una xarxa assistencial universitària de referència per a 260.000 habitants, procedents bàsicament del Bages, Moianès i del Solsonès, així com de la Cerdanya i el Berguedà.

Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa Alternatives

Industry
hospital & health care
Industry
Hospital & Health Care
Industry
hospital & health care
Industry
Hospital & Health Care
Industry
hospital & health care

Frequently Asked Questions about Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa

What is Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa email format?

The widely used Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 25% adoption across the company.


What is Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa customer service number?

To contact Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more