About Allianz Hungária Zrt.

Website
Website
Employees
Employees
201-500 employees View all
Industry
Industry
insurance
Location
Location
Könyves Kálmán krt. 48-52.,Budapest,HU
Description
Information
Ügyfeleivel és értékesítési partnereivel az Allianz az egyik legerősebb pénzügyi közösséget alkotja. A németországi központú Allianz alaptevékenységei a vagyon- és balesetbiztosítás, az élet- és egészségbiztosítás, valamint a vagyonkezelés. Az Allianz a vezető nemzetközi vállalkozások élenjáró globális biztosítója, a "Fortune 500"-ba tartozó világcégek jelentős részének nyújt biztosítási fedezetet. A pénzügyi lehetőségek kiaknázása és a kockázatok elleni védelem terén világszerte több mint 83 millió magán- és vállalati ügyfél támaszkodik az Allianz szaktudására, tőkeerejére, globális jelenlétére és stabilitására. 2015-ben az Allianz a világ több mint 70 országában 148 ezer alkalmazottal 125,2 milliárd eurós díjbevételt és 10,7 milliárd eurós működési eredményt ért el. Az Allianz magyarországi csoportjának tagjai az Allianz Hungária Zrt., az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár, az Allianz Egészség- és Önsegélyező Pénztár, az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt., valamint az Allianz Alapkezelő Zrt. termékeikkel és szolgáltatásaikkal széles körű pénzügyi megoldásokat nyújtanak. Az Allianz Hungária Zrt. a Nemzetközi Számviteli Szabályok (IFRS) szerint 119,55 milliárd forint bruttó díjbevételt ért el 2015-ben, a Mabisz által közzétett adatok szerint 13,72 százalékkal az első számú szereplők között található a biztosítási piacon, 19,55 százalékkal piacvezető a nem-életbiztosítások területén.

Frequently Asked Questions about Allianz Hungária Zrt.

What is Allianz Hungária Zrt. email format?

The widely used Allianz Hungária Zrt. email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 100% adoption across the company.


What is Allianz Hungária Zrt. customer service number?

To contact Allianz Hungária Zrt. customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of Allianz Hungária Zrt.?

Alexander Protsenko is the CEO of Allianz Hungária Zrt.. To contact Alexander Protsenko email at [email protected] or [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more