About Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst - AIVD

Website
Website
Employees
Employees
11-50 employees View all
Industry
Industry
government relations
Location
Location
Europaweg 4,Zoetermeer,Zuid-Holland,Nederland
Description
Information
Het is de taak van de AIVD om in deze onzekere wereld dreigingen, risico's en internationale politieke ontwikkelingen, die anderen niet kunnen zien en die grote gevolgen kunnen hebben voor de belangen van de Nederlandse staat, als eerste te onderkennen en te duiden. Zo kunnen wij anderen waarschuwen en kunnen dreigingen en risico's worden afgewend. Waar wij voor staan De AIVD staat voor de nationale veiligheid door tijdig dreigingen, internationale politieke ontwikkelingen en risico´s te onderkennen die niet direct zichtbaar zijn en doet daartoe onderzoek in binnen- en buitenland. De AIVD signaleert, adviseert en deelt gericht informatie met zijn samenwerkingspartners zodat deze de dreigingen en risico's kunnen reduceren. Waar nodig reduceert de AIVD bovendien zelfstandig risico's. Deze missie voeren wij uit op basis van de waarden die bij ons horen. • Wij zijn vakkundig en betrokken. Wij excelleren in operationeel onderzoek, analyse en duiding. Wij zoeken samenwerking met anderen en leveren vanuit onze professionaliteit een bijdrage aan een goede taakuitvoering van onze partners. • Wij zijn integer en respectvol. Wij voeren onze taken uit vrij van politieke opvattingen en voorkeuren en zijn ons in hoge mate bewust van de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met ons werk. Wij zetten de bijzondere bevoegdheden van de AIVD alleen in wanneer dat rechtmatig is. Betrouwbaarheid, discretie, zorgvuldigheid en ruimte voor afweging, reflectie en tegenspraak vormen de basis van onze taakuitvoering. De AIVD kan hierdoor bij uitstek dreigingen en risico's voor de nationale veiligheid onderkennen, duiden en helpen voorkomen. Meer informatie: https://www.aivd.nl/organisatie/werk-aivd/

Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst - AIVD Alternatives

Industry
Government Relations
Industry
Government Relations
Industry
Government Relations
Industry
government relations
Industry
Government Relations

Frequently Asked Questions about Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst - AIVD

What is Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst - AIVD email format?

The widely used Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst - AIVD email format is {f}.{last} (e.g. [email protected]) with 75% adoption across the company.


What is Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst - AIVD customer service number?

To contact Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst - AIVD customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more