About Apotek Hjärtat

Website
Website
Employees
Employees
1,001-5,000 employees View all
Industry
Industry
Pharmaceuticals
Location
Location
Kolonnvägen 20, Solna, Stockholm 169 70, SE
Description
Information
På Hjärtat har vi ett fantastiskt uppdrag: vi hjälper människor att må bättre.  Vi finns för alla i Sverige – för de sjuka och för de friska, genom livets alla faser. Med apotek i hela landet och en e-handel som aldrig stänger, finns vi alltid nära. Vi är över 4000 kollegor som tillsammans möter våra kunder med omtanke, var de än befinner sig.  Vad vi än gör har vi hållbarhet i åtanke – för människor och miljö. Som Sveriges största apotekskedja ska vi vara ledande i arbetet för ett bättre klimat, ett mer inkluderande samhälle och en bättre folkhälsa.  Vi är stolta över vår kultur. En kultur där vi är ett lag som litar på varandra, ser varandras förmågor och där alla kan bidra och påverka. På Hjärtat uppmuntras vi att testa nytt. Om det inte blir som vi tänkt oss kan vi alltid tänka om och prova igen. Mycket av vår utveckling sker i det dagliga arbetet, tillsammans med kunder och kollegor, när vi löser de uppgifter och utmaningar vi möter tillsammans. Det får oss att växa och känna att det vi gör är meningsfullt och roligt! Tillsammans med ICA Gruppen har vi en unik möjlighet att göra vardagen enklare för våra kunder. Samtidigt kan vi erbjuda utveckling och karriärvägar både inom Hjärtat och hela ICA-familjen. Att vi är marknadsledare gör oss stolta, men inte nöjda. Vi drivs fortfarande av en iver att utveckla vår bransch. Det ställer såklart vissa krav på oss som jobbar här. Vi behöver ha en vilja att ständigt förbättra och förbättras, en nyfikenhet och en öppenhet för förändring. Allt det här gör vi tillsammans som ett lag, med stöttande ledare. Så. Vill du vara med och bidra till framtidens apotek? Vi ser fram emot allt vi kan åstadkomma tillsammans. 
Välkommen till en arbetsplats med engagemang och stort hjärta! Så här behandla Apotek Hjärtat dina personuppgifter som arbetssökande: https://www.apotekhjartat.se/om-oss/var-personuppgiftsbehandling/arbetssokande/

Apotek Hjärtat Alternatives

Industry
pharmaceuticals
Industry
pharmaceuticals
Industry
pharmaceuticals
Industry
Pharmaceuticals
Industry
pharmaceuticals
Industry
pharmaceuticals
Industry
pharmaceuticals
Industry
Pharmaceuticals

Frequently Asked Questions about Apotek Hjärtat

What is Apotek Hjärtat email format?

The widely used Apotek Hjärtat email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 81.82% adoption across the company.


What is Apotek Hjärtat customer service number?

To contact Apotek Hjärtat customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of Apotek Hjärtat?

Monika Magnusson is the CEO of Apotek Hjärtat. To contact Monika Magnusson email at [email protected] or [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more