About USR Diaspora | Uniunea Salvați România Filiala Diaspora

Website
Website
Employees
Employees
1-10 employees View all
Industry
Industry
Political Organization
Description
Information
Uniunea Salvați România (USR) a fost creată de oameni obişnuiţi, care nu au mai făcut politică până în 2016, dar care s-au săturat de corupție și incompetență.Luptăm ca România să fie guvernată transparent, de oameni competenți, care înțeleg să respecte legea și interesele societății. Alături de noi sunt oameni care își lasă deoparte carierele personale, își sacrifică din timpul dedicat familiei, din convingere că singura șansă de a face schimbare în România este implicarea fiecăruia dintre noi.Dacă vechile partide şi-ar face datoria faţă de cetăţeni, atunci niciunul dintre membri USR nu s-ar afla, poate, în politică.USR are convingerea că suntem din cei în ce mai mulți cei care ne dorim o schimbare adevărată, nu o falsă alternanţă la putere a două partide mari care au construit un sistem birocratizat și oligarhic și o adevărată rețea de imunități și privilegii. USR este un partid construit de jos în sus, care vrea să reprezinte oameni cu ideologii diferite, din categorii sociale și etnice diverse, din toate regiunile ţării, oameni care au în comun un singur obiectiv: schimbarea actualei clase politice şi un act de guvernare transparent realizat de oameni competenți, care înțeleg să respecte legea și interesele societății.

USR Diaspora | Uniunea Salvați România Filiala Diaspora Alternatives

Frequently Asked Questions about USR Diaspora | Uniunea Salvați România Filiala Diaspora

What is USR Diaspora | Uniunea Salvați România Filiala Diaspora email format?

The widely used USR Diaspora | Uniunea Salvați România Filiala Diaspora email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is USR Diaspora | Uniunea Salvați România Filiala Diaspora customer service number?

To contact USR Diaspora | Uniunea Salvați România Filiala Diaspora customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more