About Metropolitan Hospital

Website
Website
Employees
Employees
1,001-5,000 employees View all
Industry
Industry
hospital & health care
Location
Location
9 Λεωφόρος Εθνάρχου Μακαρίου,Πειραιάς,Αττική,GR
Description
Information
Από την ίδρυσή του το 2001, το Metropolitan Hospital καθιερώθηκε σε υψηλή θέση στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας. Διοικείται από managers υγείας με εμπειρία στην υγειονομική μέριμνα και είναι στελεχωμένο από διακεκριμένους ιατρούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. 1.500 ιατροί υψηλού επιστημονικού κύρους και 800 άρτια εκπαιδευμένοι νοσηλευτές, 35.000 ασθενείς για νοσηλεία, 350.000 επισκέπτες κάθε χρόνο στα εξωτερικά ιατρεία, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και συνεργασίες με διεθνή επιστημονικά κέντρα τοποθετούν το Μetropolitan μεταξύ των καλύτερων θεραπευτηρίων της Ευρώπης, με συνεχείς επιτυχίες στην έρευνα και στην εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας. Όραμα των ιδρυτών του Metropolitan ήταν να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτήριο με αναφορά στον άνθρωπο και με άξονα λειτουργίας την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες. Πιστό στο όραμα των ιδρυτών του, το Metropolitan εξελίσσεται συνεχώς διασφαλίζοντας καλύτερη υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ανθρώπους. Και έτσι έγινε το πρώτο θεραπευτήριο στην Ελλάδα και το τέταρτο παγκοσμίως που απέκτησε την πιστοποίηση EXCELLENCE IN MEDICAL TOURISM του TEMOS Ιnternational.

Metropolitan Hospital Alternatives

Industry
hospital & health care
Industry
hospital & health care
Industry
hospital & health care
Industry
Hospital & Health Care
Industry
hospital & health care

Frequently Asked Questions about Metropolitan Hospital

What is Metropolitan Hospital email format?

The widely used Metropolitan Hospital email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 47.33% adoption across the company.


What is Metropolitan Hospital customer service number?

To contact Metropolitan Hospital customer service number call here 00302104809000. To contact Metropolitan Hospital customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of Metropolitan Hospital?

Armando S is the CEO of Metropolitan Hospital. To contact Armando S email at [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more