About CleanLease

Website
Website
Employees
Employees
201-500 employees View all
Industry
Industry
textiles
Location
Location
Hoogewaard 191,Koudekerk aan den Rijn,Zuid Holland,NL
Description
Information
Al meer dan 100 jaar zijn wij gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Onze eerste wasserij startte in 1910 in Wormerveer en sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener voor de segmenten ziekenhuizen, zorg en hospitality, in Nederland en Belgiƫ. Met trots noemen wij onszelf groot in wasgoed! En dat bedoelen we in de breedste zin van het woord. Onze trouwe klanten waarderen ons als beste wasserij die de hoogst mogelijke kwaliteit textiel levert en die bovendien de beste is in de logistieke processen eromheen. Ook in de letterlijke betekenis zijn we groot want door onze schaalgrootte kunnen we diverse voordelen realiseren. Het is een eenvoudige redenatie: hoe groter de wasserij, des te goedkoper deze het textiel kan wassen en vervolgens vervoeren. Groter betekent ook minder verspilling, betere levercondities en een geringere milieubelasting. Jaarlijks verzorgen wij ruim 100 miljoen kilo wasgoed. Vanuit meerdere vestigingen bieden we sterke regionale posities en efficiƫnte logistiek in de gehele Benelux. Onze 1.500 medewerkers werken voor ruim 700 klanten.

Frequently Asked Questions about CleanLease

What is CleanLease email format?

The widely used CleanLease email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 75% adoption across the company.


What is CleanLease customer service number?

To contact CleanLease customer service number call here 0884002700. To contact CleanLease customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of CleanLease?

Uscha Ramkisoen is the CEO of CleanLease.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more