About Brisa Bridgestone Sabanci

Website
Website
Employees
Employees
1,001-5,000 employees View all
Industry
Industry
Automotive
Location
Location
Kısıklı Cad. Şehit Teğmen İsmail Moray Sok. No: 2/1,Istanbul,Altunizade,Turkey
Description
Information
Brisa, Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation ortaklığında, 30 yıllık köklü geçmişi, Bridgestone ve Lassa ana markaları ile lastik sektörünün lideridir. Brisa, ulusal ve uluslararası yetkinliğiyle teknoloji geliştiriyor, Ar-Ge Merkezi ile Türk mühendislerinin tasarladığı ürünleri dünyayla buluşturuyor ve 2900’e yakın çalışanı ile yeniliklere öncülük ediyor.Teknoloji ve dijitalleşme atılımları ile “Cesaretle Yol Alırız” vizyonu doğrultusunda, üretim şirketinden inovasyon şirketine dönüş sürecini kararlılıkla sürdürüyor. İzmit ve Aksaray’da akıllı teknolojilerle donatılmış üretim tesisleri ile İstanbul’da satış pazarlama ofisinde, yeni deneyim ve gelişim fırsatları sunuyor. Aynı zamanda çalışanlarının lastiğin ötesindeki yenilikçi fikirleriyle sektöründe oyunun kurallarını değiştiriyor ve ilkleri hayata geçiriyor.Bridgestone, Lassa, Firestone, Dayton ve Kinesis lastik markaları, Bandag kaplama ürün markalarının yanı sıra Otopratik, Propratik, Lastiğim, tabelalı satış, hizmet ve servis noktaları, lastik.com.tr alternatif satış kanalı, Profleet, Mobilfix ve Lastik Oteli (lastik saklama hizmeti) hizmetleri ve Brisa Akademi ile müşterilerine değer katıyor. Türkiye’de otomotiv sektöründeki en yaygın bayi ağıyla pazardaki her 3 lastikten birinde Brisa markaları tercih ediliyor. Aynı zamanda 80’i aşkın ülkede 6000 satış noktasında Lassa markası ile global operasyonlarını büyütmeye devam ediyor. Tüm operasyonlarında, ürün ve hizmetlerin çevresel ve toplumsal etkilerini de dikkate alıyor. İklim değişikliği ile mücadele, sürdürülebilir enerji, doğal kaynakların verimli kullanımı, atıkların azaltılması, değerlendirilmesi ve biyoçeşitlilik alanlarında çevresel sürdürülebilirlik projelerine yatırım yapmanın, gelecek nesillere karşı en büyük sorumluluğu olduğuna inanıyor. Bu inançla Brisa, CDP Türkiye İklim Lideri olan 5 şirket arasında yer alıyor.

Brisa Bridgestone Sabanci Alternatives

Industry
oil & energy
Industry
investment management
Industry
airlines/aviation
Industry
Textiles
Industry
Automotive

Frequently Asked Questions about Brisa Bridgestone Sabanci

What is Brisa Bridgestone Sabanci email format?

The widely used Brisa Bridgestone Sabanci email format is {f}.{last} (e.g. [email protected]) with 79.31% adoption across the company.


What is Brisa Bridgestone Sabanci customer service number?

To contact Brisa Bridgestone Sabanci customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of Brisa Bridgestone Sabanci?

Figen Cetinkaya Demirel is the CEO of Brisa Bridgestone Sabanci. To contact Figen Cetinkaya Demirel email at [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more