FaqeInterneti.Net Email Format & Employee Directory

Faqe Interneti dinamike html5, css3 te ndertuara me profesionalizem. Per vetem 399 euro mund te keni faqe, host, domain (.al) Kemi aftesine te ndertojme aplikime dhe faqe ne : html 4, html 5, css 2, css3, jquery, php, mysql. Joomal eshte platforma qe perdor per ndertimin e CMS (Content Mangement System). Persa i perket Design-it punoj me Adobe Firewoks, Photoshop dhe Ilustrator

FaqeInterneti.Net contact details

Number of employees:
Industry:
Internet
Location:
Address:
Phone: